tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

Na 2 lange jaren hebben wij goed nieuws… Het Avondmarkt Festival gaat door! De 37ste editie zal een groot spektakel worden. Niet 1 maar 2 dagen feest! Het evenement begint 10 juni om 12:00 uur met de markt en zal uitlopen in een groot muziek evenement, in de feesttent op de parkeerplaats van de 13 april straat. Met op vrijdag avond allround coverband NOAH! en DJ Allard. Op de zaterdag avond hebben we het muziek programma gevuld met niets minder dan de BANKZITTERS! coverband cover The CAGE en natuurlijk DJ Allard!  Let wel op we hebben maar plek voor 1500 personen dus kom optijd en wees er snel bij! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

VRIJDAG 10 Juni Coverband NOAH! & DJ Allard

Zaterdag 21 September komt NOAH! in Oosterwolde! Deze 6 koppige band heeft een enorm breed aanbod muziek. Met een repertoire van meer dan 200 nummers is het dikwijls keuzestress. Op een doorsnee avondje NOAH, knallen er meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Van guilty pleasures tot aan de vetste tracks van dit moment en van hardstyle stampers tot Nederlandse hiphop van eigen bodem. Oude rockklassiekers en de leukste meezingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

NOAH is voor ieder wat wils! En zoals de traditie is de entree gratis! Toegang vanaf 14 jaar. Kom optijd want VOL=VOL

 

ZATERDAG 11 Juni BANKZITTERS & Cover The CAGE

Op de zaterdag avond komen Koen, Matthy, Milo, Raoel & Rob Bekend van het youtube kanaal Bankzitters. Met hun nieuwe hit “Je Blik Richting Mij” komen ze de tent op de kop zetten! Het Youtube kanaal is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de Nederlands bekendste youtube kanalen. En zoals te zien is op onder andere hun Instagram weten de mannen wel van een feestje bouwen! Als kers op de taart hebben wij coverband Cover The Cage geboekt! Met een breed scala aan muziek, enorm goede artiesten en een spetterende show! Wordt dit een MEGA succes!  De avond kost €12,50 online en aan de deur €15,00  toegang vanaf 14 jaar.

Locatie

De locatie is de parkeerplaats aan de 13 Aprilstraat (tussen het busstation & de Primera) De lokatie is goed te bereiken met de fiets, auto (100% BOB= 0%OP) of het openbaar vervoer. Parkeren kan op de parkeerplaats tussen de lidl en de action. De ingang is tussen de Primera en de lidl. Voor uw en onze veiligheid is het terrein afgezet met hekwerk. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten, een snackwagen en een bar. Roken is alleen toegestaan buiten de tent. Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk. Munten zijn €2,50  Let Op! Garderobe is niet aanwezig. Maximaal 1500 personen. 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.