tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

Poeh..dat is lang geleden! Na 4 jaar mogen we ein-de-lijk weer los! We hebben lang na zitten denken hoe we nu het beste de terugkeer kunnen vieren…nou zo! De  FOUTE VRIJDAG: Met niemand minder dan MARCO KRAATS de feestsensatie van Nederland! Maakt er zeker een gekkenhuis van! Met zijn hits “Ruitenwisser” “Mag ik dan bij jou” en “Vier zomers lang” wordt het gegarandeerd een foute vrijdag! Ondersteunt door coverband PREZZ. Met verrassende medleys vuurt deze band in één show meer dan honderd hits op je af. De allerbeste songs uit de huidige top 40 en uit het verleden worden in no time afgewisseld met dance-classics, 90’s, 00’s, rock en Nederlandstalige meezingers!

Dan gaan wij de zaterdag door met de one and only coverband UNITE. Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan: je moet bewegen! Neem de volgende dag maar vrij, want met UNITE beleef je een avond waar je wel even van moet bijkomen!

Let op: verandering in progamma vrijdagavond. De vrijdag was gepland met onbeperkt bier en wijn. Maar door de nieuwe wetgeving omtrent drankgebruik mogen wij dit niet doorvoeren van de gemeente. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

VRIJDAG 15 September Coverband PREZZ & DJ Allard

Marco Kraats

Marco Kraats is al meerdere malen uitgeroepen tot beste feestartiest van Nederland. (Partyawards en Koos Alberts Awards)

Door al meer dan 25singles te hebben uitgebracht is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en Links, rechts, Voor, Achteren” (ook met Coole Piet Diego), Gaan op een Banaanen de Grasmaaier (met Barry Badpak) draaien de meeste Feest DJ’s standaard in hun set.Zijn nieuwe versie van “Vier Zomers Lang” met Dirk Meeldijk is ook een grote hit.Gegarandeerd dat Marco ieder feest binnen 5 minuten los krijgt! 

Coverband PREZZ
PREZZ is dé band die muzikaal topniveau combineert met een energieke, stijlvolle en interactieve show. Met verrassende medleys vuurt deze band in één show meer dan honderd hits op je af. De allerbeste songs uit de huidige top 40 en uit het verleden worden in no time afgewisseld met dance-classics, 90’s, 00’s, rock en Nederlandstalige meezingers. Hierdoor draait ieder optreden weer uit op een muzikaal superfeest.

Alle leeftijden. Let wel op NIX18. Vrijdag ticket kost €12,50  Weekend ticket kost €22,50

21:00 – 01:00 uur. 

Alle leeftijden 

Onbeperkt regeling

LET OP: Onbeperkt bier en wijn gecanceld op lasten van de nieuwe alcoholwet. 

Bij de vergunningsaanvraag is ons ten lasten gelegd om de onbeperkt bier en wijn regel af te schaffen. Volgens de nieuwe drank en horeca wet mag er niet geadverteerd worden met drankgebruik. Wij vinden het heel jammer. Maar wij kunnen hier niets aan veranderen. Daarom hebben we geprobeerd om de vrijdag anders in te gaan richten door een FOUTE VRIJDAG te houden! 

 

ZATERDAG 16 September Coverband UNITE

Op de zaterdag avond komt niemand minder dan coverband UNITE! Neem de volgende dag maar vrij, want met UNITE beleef je een avond waar je wel even van moet bijkomen! De zaterdag avond is als vanouds gezellig voor het hele dorp! Kom je van een omliggend dorp? Kom dan de echte Oosterwolde sfeer proeven! 

Coverband Unite
Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys, zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen! Want, door de aanstekelijke energie van de 5 leden van UNITE, krijgt iedereen zin om te feesten. UNITE maakt van ieder event, hét feest van het jaar!

Hits van nu, classics of Nederlandstalig, UNITE geeft alles. De band heeft maar één doel en dat is jouw feest tot “the best party ever” maken. Gewapend met de fijnste medleys brengt de band een repertoire waarmee iedereen in het publiek mee wordt genomen in het feest!

Alle leeftijden. Let wel op NIX18. Zaterdag ticket kost online €14,99

Weekend ticket voor €22,50

21:00 – 01:00 uur. 

Alle leeftijden 

Locatie

De locatie is de parkeerplaats van de Dio sportvelden (Veenhofweg 1, 8431 NH Oosterwolde). Dit is goed te bereiken met de fiets, auto (100% BOB= 0%OP) of het openbaar vervoer. Parkeren kan op de parkeerplaats voor het evenementen terrein (aan de toegangsweg). Voor uw en onze eigen veiligheid is het terrein afgezet met hekwerk. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten, een snackwagen en een bar. Roken is in de tent NIET toegestaan, buiten wel. Bij de muntverkoop & ticketverkoop is pinnen mogelijk. Munten zijn €2,50-.  Let Op: de garderobe is onbewaakt. 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden wordt dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.