Avondmarkt Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

“Gaat het wel door?!” Het is misschien wel het meest besproken item van Oosterwolde op dit moment! In opdracht van de Oosterwolde promotion hebben wij op zeer kort termijn er alles aan gedaan om de al 35 jaar lange traditie toch voort te zetten! En wij hebben niemand minder dan The Velvet Roses geboekt! Deze mega dikke band speelt van Snollebollekes tot aan Bryan Adams. Zien wij jou ook bij deze nieuwe opzet?! Maar onthoud “STILSTAAN IS GEEN OPTIE!” 

Voor alle details, muziekvideo’s en de biografie klik hieronder! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Avondmarkt Oosterwolde

INFORMATIE

Over

Na een 35 jarige traditie zou de avondmarkt van Oosterwolde aan een eind komen. Kim Nijstad van bakkerij & ijswinkel Nijstad kwam met het initiatief om een doorstart te geven aan de avondmarkt. Toen hebben 3 enthousiaste ondernemers (Piet van der Heide | Sjouke van der Heide, Marcel Mulder | The Blitz en Michel Veldkamp | Schoenmakerij veldkamp ons benaderd om alles op de rail te krijgen. In samenwerking met de gemeente Oostellingwerf & De politie Zuidoost fryslan hebben wij samen een nieuw en vooral veiliger concept bedacht voor een totaal nieuwe avondmarkt! Ruim 19 ondernemers uit Oosterwolde hebben dit evenement gesponsord. Zonder deze ondernemers was het financieel niet mogelijk geweest. 

Daarom grote dank aan: Profiel Andre de Vries, Schoenmakerij Veldkamp, Dierenspeciaalzaak Dijksterhuis, Snack 2000, Enorm Wieberdink, Het Boedelvrouwtje, Makelaardij De Smelthe, Sportcentrum Plaza Sportiva, Albert Heijn Oosterwolde, ASM Motoren, Sjouke van der Heide, Nijstad de echte bakker, Vos&Zo, Het Bruin Cafe, Witpeerd Optiek, Stationsplein 2, Taxi Boer’n Bob, Catch totaalbelettering, Scheffer media, The Blitz, NNRD, Oenema BV, Fototekst.nl en de Oosterwolde Promotion. 

Heb jij tips of verbeter punten? Twijfel dan niet contacteer ons direct via sociaal media of de onderstaande contact button! 

Avondmarkt Oosterwolde

Artiesten

Wij trappen de avondmarkt gaf met de coverband Resurrection! Resurrection is een echte rock coverband ze spelen nummers van Bryan Adams tot Herman brood. Deze band bestaat uit alleen maar enthousiaste artiesten met passie voor hun muziek!

Daarna hebben wij DJ Splangor weten te strikken.  Met welbekende House en dance muziek ziet hij menig festival & club op de kop! Wees voorbereid op de lekkerste dance & house muziek van Splangor!

Tussen de bedrijven door speelt DJ Allard. Allard draait menig publiek plat! Met de mooiste meezingers, kallende feestnummers en de hardste stampers is DJ Allard een erg geschikte kandidaat voor menig festival en feesttent! 

Onze Headliner zijn The Velvet Roses! The Velvet Roses speelt muziek voor iedereen. Van oude klassiekers tot de nieuwe hits,van Guus Meeuwis tot Bon Jovi, alles komt voorbij. Door de energie die de mannen meegeven aan het publiek weet je het zeker, stilstaan is geen optie!

 Wil je meer informatie over onze headliner ? Klik dan op de onderstaande button!

Avondmarkt Oosterwolde

Locatie

De locatie is de parkeerplaats aan de 13 Aprilstraat (tussen het busstation & de Primera) De lokatie is goed te bereiken met de fiets, auto (100% BOB= 0%OP) of het openbaar vervoer. Parkeren kan op de parkeerplaats tussen de lidl en de action. De ingang is tussen de Primera en de lidl. Voor uw en onze veiligheid is het terrein afgezet met hekwerk. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten, een snackwagen en een bar. Roken is op het hele terrein toegestaan. Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk. Munten zijn €2,-  Let Op! Garderobe is niet aanwezig. Maximaal 1200 personen. 

Druk voor de plattegrond op de onderstaande button!

Avondmarkt Oosterwolde

veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de teamcoordinator & de beveiliging. Hij behouden het recht om een verbod op te leggen voor al onze evenementen. Mocht u betrokken zijn bij een incident, word er direct een verbod opgelegd. Dit verbod geld voor al onze evenementen en heeft een duur van 6 maanden. Wij melden dit ook bij de politie & de gemeente. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.

Avondmarkt Oosterwolde

Alcohol
beleid

Om drankgebruik onder de 18 tegen te gaan maken wij gebruik van 18plus bandjes. Bij de ingang word gecontroleerd of de gast 18 jaar of ouder is. Dit doen wij door middel van een ID-scanner. Wanneer het apparaat groen licht geeft krijgt de gast een bandje. Eenmaal binnen op het evenement en “vergeten” een bandje te halen is helaas pech! Omdat de bandjes nog wel eens over worden gedragen aan een ander, geven wij alleen bij de ingang een 18plus bandje af. Om drankverkoop tegen te gaan worden alle horecamedewerkers voorgaande het evenement duidelijk geinstrueerd. De bar medewerkers mogen geen drank verkopen aan gasten zonder bandje. Wel een bandje..maar geen dichte sluiting? Dan gaan wij er van uit dat het bandje is overgedragen en krijgt de gast ook geen drank mee. De beveiliging is continu in de zaal om te kijken op wederverstrekking. Om duidelijk te kunnen zien wat het verschil tussen een cola en een cola-berenburg is schenken wij frisdranken in witte bekers en alcoholische dranken in een doorzichtige beker.  

NIX18 staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn continu in gesprek met politie, gemeenten en hulp instanties om het drankgebruik onder de 18 tegen te gaan. Heeft u vragen of bent u bezorgd over u zoon of dochter. Wij staan u graag te woord! Bel ons op het onderstaande nummer en wij beantwoorden alle vragen of opmerkingen. 

Avondmarkt Oosterwolde

Sponsoren

Recente Editie's