tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

20 & 21 September is het dan echt zo ver! De eerste editie van tentfeest Oosterwolde. Met als headliners STUK en KRAAKTHELDER zijn beide avonden gegarandeerd een succes factor. Maar vergeet onze andere artiesten niet! De extreem goede coverband Orange River komt de vrijdag avond ons podium warm houden. De 6 koppige band is van alle markten thuis! En dan nog niet te vergeten onze huis DJ Allard! die de zaal letterlijk op de kop gaat zetten! Heb jij je ticket al? 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

ZATERDAG 21 September KRAAKTHELDER
& DJ Allard

Zaterdag 21 September komt KRAAKTHELDER in Oosterwolde! Deze 5 koppige band heeft een enorm breed aanbod muziek. Van Bruce springsteen tot pitbull en van Snollebollekes tot Guus Meeuwis. Alles komt voorbij! Ook hebben wij onze favoriet huis dj weten te strikken, DJ Allard! Met deze fantastische artiesten word dit een avond om niet snel te vergeten! De avond kost €12,50 online en aan de deur €15,-  toegang vanaf 14 jaar. 

VRIJDAG 20 September STUK & Orange River

STUK! Giel, Thomas & Stefan bekend van het youtube kanaal STUK.tv. Het Youtube kanaal is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de Nederlands bekendste youtube kanalen. Hun motto is “Wij gaan stuk voor jouw!” Dat is ook zeker te merken bij hun optredens! Als kers op de taart hebben wij coverband Orange River geboekt! Met een breed scala aan muziek, enorm goede artiesten en een spetterende show! Wordt dit een MEGA succes!  De avond kost €10,- online en aan de deur €12,50  toegang vanaf 14 jaar. 

Locatie

De locatie is de parkeerplaats van de Dio sportvelden (Veenhofweg 1, 8431 NH Oosterwolde) De lokatie is goed te bereiken met de fiets, auto (100% BOB= 0%OP) of het openbaar vervoer. Parkeren kan op de parkeerplaats voor het evenementen terrein (Aan de toegangsweg) Voor uw en onze veiligheid is het terrein afgezet met hekwerk. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten, een snackwagen en een bar. Roken is in de tent NIET toegestaan buiten wel. Bij de muntverkoop & ticketverkoop is pinnen mogelijk. Munten zijn €2,-  Let Op! Garderobe is onbewaakt. Maximaal 1000 personen capaciteit. 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.