tentfeest Oosterwolde

TT Camping Vledder

Ieder jaar vindt in Assen de MotoGP plaats. De week voor de MotoGP staat Assen in het teken van de motoren. Het 10-daagse evenement heet het TT Festival. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in en rondom Assen. Zo is er een grote kermis, zijn er verschillende activiteiten overdag en natuurlijk is er natuurlijk de MotoGP. Om De Zo’n 300.000 bezoekers een plek te bieden zijn er tijdens de TT verschillende tijdelijke campings opgericht.  

Zo ook TT Camping Vledder! Aan de Witterhaar ligt twaalf hectare land wat elke TT omgetoverd wordt tot een TT-camping. Met genoeg kampeerplek, Schoon sanitair en mooi horeca plein en natuurlijk de “Echte” TT sfeer!, zijn wij helemaal klaar voor de TT 2023!  

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

Reserveer uw plek online

Reserveren is heel makkelijk. En u bent zeker van een plek. 

  1. Ga naar onze ticketshop. 
  2. Kies welke dag u aan wilt komen. 
  3. Zie gelijk de kosten Incl belastingen.
  4. En bestel uw tickets. 
  5. ontvangt direct in de mail uw tickets! 
Bij de ingang scannen wij uw ticket en u kunt daarna gelijk doorrijden.
Houd wel ook u ID of pasport bij de hand. 

Wilt u op een specifiek veldje staan?

Staat u al jaren op de zelfde plek? Of lijkt u een specifiek veldje gewoon heel erg leuk? Dan is reserveren een goede keuze! 

Bij een reservering markeren wij uw plek als gereserveerd. 

Reserveren is heel makkelijk. Bekijk op de plattegrond welk nummer uw veldje heeft. Voeg het product ” Reservering plaats – TT Camping Vledder” toe aan de winkelmand. (Samen met uw tickets) en wij nemen contact met u op. Binnen 3 werkdagen heeft uw de reservering en de tickets

Locatie

Adresgegevens:  Witterhaar 21 Assen 

Bekijk hieronder de plattegrond voor de indeling van 2023! 

Voorzieningen: Toiletten, Douches, Stroom bij aanvraag, Parkeergelegenheid, Horeca terrein, Watertappunt. 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.