tentfeest Oosterwolde

TT Camping De Vledder

Ieder jaar vindt in Assen de MotoGP plaats. De week voor de MotoGP staat Assen in het teken van de motoren. Het 10-daagse evenement wat dan plaats vindt heet het TT-Festival. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in en rondom Assen. Zo is er een grote kermis, zijn er verschillende activiteiten overdag en is er natuurlijk de MotoGP. Om de ongeveer 300.000 bezoekers een plek te bieden zijn er tijdens de TT verschillende tijdelijke campings opgericht, zoals ook onze camping: TT Camping Vledder! Aan de Witterhaar in Witten ligt twaalf hectare land wat elke TT omgetoverd wordt tot een TT-camping. Hier is genoeg kampeerplek, schoon sanitair, een mooi horeca plein en natuurlijk de ‘echte’ TT sfeer! Zo zijn wij helemaal klaar voor de TT 2024!  

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

Reserveer uw plek online

Reserveren is heel makkelijk. Door te reserveren bent u zeker van een plek. 

  1. Ga naar onze ticketshop. 
  2. Kies welke dag u wil arriveren. 
  3. Zie gelijk u kosten Incl. belastingen.
  4. Bestel uw tickets. 
  5. ontvangt uw tickets direct in de mail!
Bij de ingang scannen wij uw ticket. Hierna kunt u gelijk doorrijden.
Houdt wel uw ID/paspoort bij de hand. 

Wilt u op een specifiek plek staan?

Staat u al jaren op dezelfde plek? Of lijkt u een specifieke plek op het veld gewoon heel erg leuk? Dan is reserveren een goede keuze! 

Geef bij uw bestelling in de notities aan waar u wilt staan. We nemen contact met u op uw reservering mogelijk is. Let op: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. 

Veranderingen

In 2024 is het niet meer toegestaan om glaswerk mee te nemen, alleen blik. Dit komt omdat het weiland ook gebruikt wordt voor vee en het glaswerk erg slecht op te ruimen is. We hopen op uw begrip. 

Ook hebben wij een beperkt aantal vuurtonnen beschikbaar. Dit betekend dat u zelf niet meer hoeft te slepen maar wij dit voor u te plekke klaar hebben staan!

Het horeca terrein wordt verplaatst naar de weg, waarvan een deel overdekt terras is. Lees hieronder meer.

Ook krijgen alle gasten die met de auto komen een auto sticker/kaart. Hierdoor weten wij welke auto’s van onze gasten zijn waardoor er niet andere auto’s op onze camping kunnen komen. 

 

Dagbezoekers

Net als vorig jaar laten wij een beperkt aantal dagbezoekers toe. Let wel op: vol is vol. Wij mogen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten op het terrein. 

Het is mogelijk om online een dagticket te kopen. Ook hebben we een 5 dagen ticket. Dit betekend dat u 1x uw tickets scant en 5 dagen feest heeft! Geen wachten aan de poort dus!

Catering

Dit jaar kunt u net zoals voorgaande jaar gebruik maken van onze catering. De catering is te vinden voor aan het camping terrein. U kunt hier terecht voor zowel eten als drinken. Bij eten kunt u denken aan: pizza’s (met onze speciale ‘de Vledder’ pizza), braadworst, gehaktbal, patat, tosti’s en snacks. 

We hebben dit jaar een terras met uitzicht op de weg. Maar er is ook een overdekte gelegenheid waar u kan genieten van onze catering. Natuurlijk valt het bier en de wijn niet weg te denken bij zo’n weekend! 

Al met al, één en al gezelligheid dus!

 

Voorzieningen

 Op de camping kunt u gebruik maken van onze stroom, alleen is dit wel op aanvraag. De douche-en toilet gelegenheden die wij bieden worden elk uur schoongemaakt door een schoonmaak-team. Het grasveld van de camping wordt elke dag goed geïnspecteerd en waar nodig schoon gemaakt, zodat u een schoon verblijf hebt. Ook hebben wij dit jaar brandtonnen op aanvraag. 

Locatie

Adresgegevens:  Witterhaar 21 Assen 

Bekijk hieronder de plattegrond voor de indeling van 2024! 

 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator en de beveiliging. Op onze camping hanteren wij een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.