tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

POEH! Dat duurde lang! Een heel jaar wachten op het jaarlijkse schoolfeest! Maar het lange wachten loont! Op Donderdag 30 Mei gaan we namelijk weer los in de gymzaal van het BHS Gorredijk. Met een echte NEON party! Alle 1e,2e en 3de jaars leerlingen zijn uitgenodigd. We gaan de hele gymzaal omtoveren tot een top evenementen locatie!  Koele dranken, hete hitjes en lekkere cocktails staan op jullie te wachten! Zien we jou ook?

Let wel op: toegang alleen voor leerlingen van het BHS Gorredijk. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

Locatie

De locatie is in de sporthal van school.  Parkeren kan op de parkeerplaats en de fiets natuurlijk in het fietsenrek. De ingang is naast de sporthal. Voor uw en onze veiligheid mogen er geen grote tassen mee. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten.  Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk. Munten zijn €0,50. Pinnen is ook mogelijk. Let Op! Garderobe is niet aanwezig. Maximaal 300 personen. 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.