tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

YES! Op Donderdag 28 Maart gaan we los in de aula van het Stellingwerf College. Met DJ Allard gaat het zeker een top feest worden!  Alle 1e jaars leerlingen zijn uitgenodigd. We gaan de hele aula omtoveren tot een top evenementen locatie! De beste hits, koude dranken en overheerlijke alcoholvrije cocktails staan op jullie te wachten! Zien we jou ook?

Let wel op: toegang alleen voor Brugklasleerlingen van het Stellingwerf College. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

Locatie

De locatie is in de aula van het Stellingwerf College.  Voor binnen komst graag de hoofdingang van B gebruiken. Parkeren kan op de parkeerplaats en de fiets natuurlijk in het fietsenrek. Voor uw en onze veiligheid is het terrein afgezet met hekwerk. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten.  Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk. De munten zijn €0,50. Ook is er een garderobe aanwezig. Het ophangen van een jas is hier op eigen risico. Graag geen tassen en andere attributen meenemen naar binnen.

LET OP! Eenmaal binnen is ook echt binnen. Tijdens het evenement is naar buiten gaan niet toegestaan.

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden wordt dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren als organisatie een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen hebben wij een streng huisreglement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige reglement