CLUB TOP!

DE VOLGENDE EDITIE

De grote opening van Club top! 2019! De eerste editie is HALLOWEEN. Met een zaal omgetoverd tot… iets wat… 0,o..  anders dan normaal is! Halloween shots! en niet te vergeten een prijs voor de best verklede gast. De hele avond draait onze eigen “one and only DJ ALLARD! Online €7,- aan de deur €8 entree.

Halloween? Wat is het nu precies? Klik hieronder voor meer informatie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

Over

Club Top! is opgericht om de jeugd tussen de 14 en die 18 jaar een uitgaansgelegenheid te geven. Aangezien er voor deze doelgroep in de omgeving (haast) geen uitgaansgelegenheden zijn. Wij bouwen de zaal van ‘t Scha helemaal om tot een echte club. Met de beste muziek, voldoende dansjes en drankjes en al jouw vrienden is dit een 110% garantie voor succes!

Heb jij tips of verbeter punten? Twijfel dan niet contacteer ons direct via sociaal media of de onderstaande contact button! 

Locatie

Aan de boerenstreek in appelscha zit “Grand Café & Bowlingcentrum ‘t Scha” Bij deze top locatie kun je niet alleen onwijs lekker eten maar in de grote zaal kun je tijdens club top ook enorm goed uitgaan! ‘t Scha is goed te bereiken met zowel de fiets als met de auto. De muntprijs is €2,- en de garderobe is 1 munt per kapstok. Roken mag (natuurlijk) niet in de zaal maar wel in de daarvoor ingerichte rokersruimte. Zowel bij de ingang als bij de muntverkoop kun je pinnen! 

Wil je meer informatie over de locatie? Klik dan op de onderstaande button!

veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de teamcoordinator & de beveiliging. Hij behouden het recht om een verbod op te leggen voor al onze evenementen. Mocht u betrokken zijn bij een incident, word er direct een verbod opgelegd. Dit verbod geld voor al onze evenementen en heeft een duur van 6 maanden. Wij melden dit ook bij de politie & de gemeente. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.

Alcohol
beleid

Om drankgebruik onder de 18 tegen te gaan maken wij gebruik van 18plus bandjes. Bij de ingang word gecontroleerd of de gast 18 jaar of ouder is. Dit doen wij door middel van een ID-scanner. Wanneer het apparaat groen licht geeft krijgt de gast een bandje. Eenmaal binnen op het evenement en “vergeten” een bandje te halen is helaas pech! Omdat de bandjes nog wel eens over worden gedragen aan een ander, geven wij alleen bij de ingang een 18plus bandje af. Om drankverkoop tegen te gaan worden alle horecamedewerkers voorgaande het evenement duidelijk geinstrueerd. De bar medewerkers mogen geen drank verkopen aan gasten zonder bandje. Wel een bandje..maar geen dichte sluiting? Dan gaan wij er van uit dat het bandje is overgedragen en krijgt de gast ook geen drank mee. De beveiliging is continu in de zaal om te kijken op wederverstrekking. Om duidelijk te kunnen zien wat het verschil tussen een cola en een cola-berenburg is schenken wij frisdranken in witte bekers en alcoholische dranken in een doorzichtige beker.  

NIX18 staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn continu in gesprek met politie, gemeenten en hulp instanties om het drankgebruik onder de 18 tegen te gaan. Heeft u vragen of bent u bezorgd over u zoon of dochter. Wij staan u graag te woord! Bel ons op het onderstaande nummer en wij beantwoorden alle vragen of opmerkingen. 

Recente Editie's