tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

Op 9 en 10 juni is het zo ver: “De nacht van Oosterwolde!”. De 38ste editie zal een nog groter spektakel worden! Met op vrijdag de beste ABBA Tribute: A*Fever! Deze 2 dames zingen alle welbekende ABBA klassiekers! Naast A*Fever staat coverband The Rivals te vlammen op het podium! De top coverband heeft een breed scala aan muziek dat je zeker niet laat stilstaan!

Op zaterdag staan voor jullie klaar: The Partysquad. Denk hierbij aan hun topnummers: Rampeneren, Ik ga Hard en Oh My! De Partysquad heeft menig club en discotheek laten beven! Dus…zet de glazen maar veilig in de kast dus! Daarnaast “DE” Sfeermaker van Nederland: Rene Karst, met zijn nummers als Liever te dik in de kist, of Atje voor de sfeer zal hij zeker de sfeermaker zijn van Oosterwolde! Als laatste en zeker niet de minste coverband hebben wij de party Criminals opgetrommeld voor jullie. Zij maken het podium stomend heet. Met hun mega goede covers, ijzersterke medleys en een hoop confetti maken hun een knallend einde!  

Met dit muziek progamma hebben we voor een ieder wat wils. Het evenement begint 9 en 10 juni om 21 uur in de feesttent op de parkeerplaats van de 13 april straat.  Let wel op! Er is maar plek voor 1500 personen, dus kom op tijd en wees er snel bij! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

VRIJDAG 9 Juni

Artiesten:
A*Fever 
The Rivals
DJ Allard

Start evenement: 21:00 
Sluit evenement: 01:00

Entree Deurverkoop €12,50

WEEKEND TICKET €20,- 

 

ZATERDAG 10 Juni

Artiesten:
The Partysquad
Rene Karst
Party Criminals
DJ Allard

Start evenement: 21:00 
Sluit evenement: 01:00

Entree Deurverkoop €16,-

WEEKEND TICKET €20,- 

Locatie

De locatie is de parkeerplaats aan de 13 Aprilstraat (tussen het busstation & de Primera) De lokatie is goed te bereiken met de fiets, auto (100% BOB= 0%OP) of het openbaar vervoer. Parkeren kan op de parkeerplaats tussen de lidl en de action. De ingang is tussen de Primera en de lidl. Voor uw en onze veiligheid is het terrein afgezet met hekwerk. Het terrein is voorzien van voldoende toiletten, een snackwagen en een bar. Roken is alleen toegestaan buiten de tent. Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk. Munten zijn €2,50  Let Op! Garderobe is niet aanwezig. Maximaal 1500 personen. 

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.