tentfeest Oosterwolde

DE VOLGENDE EDITIE

Man wat een spannende periode gaan jullie tegemoet. Je zit in het examenjaar en je moet kiezen wat voor vervolg opleiding je wilt gaan doen, maar ook met welke vakken je examen wilt gaan doen.. en laat staan dan ook nog is al die uren in de examenzaal! Maar vergeet 1 ding niet, jij mag naar het examengala! Wij gaan er voor zorgen dat je dit gala nooit meer gaat vergeten. Ons team gaat namelijk het dorpshuis in Haule helemaal omtoveren tot een luxe gala zaal. Lekker dichtbij dus! Wij rollen de rode loper uit, zorgen voor de beste DJ en zetten de drankjes koud. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een passende outfit uitzoeken!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Online tickets bestellen?

INFORMATIE

Belangrijke informatie

Vrijdag 19 April wordt het gala gehouden in “Dorpshuis de mande” van 20:30 tot 01:00. Het gala is uitsluitend voor examenleerlingen van het Stellingwerf College. Wel mogen de leerlingen 1 introducee mee nemen. Gelieve wel een goede vriend of vriendin mee te nemen en geen verre vriend! De minimale leeftijd is 15 jaar. De kaartverkoop is van 25 maart tot 7 april. Wel blijft de online kaartverkoop open tot 00:00 uur. Alcohol is toegestaan voor leerlingen ouder dan 18. Wij hanteren een streng NIX18 beleid. Alcoholgebruik onder de 18 is niet toegestaan. De consumptiemunten kosten €2,50 per munt. TIP! Neem mooie maar makkelijke schoenen mee. Hakken zijn mooi maar kunnen erg vervelend worden.

Gala

De examencommissie heeft dit jaar gekozen voor een Las Vegas glitter thema, dus ook de zaal is versiert met een echt Las Vegas tintje! Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als alle gasten iets in de stijl van Vegas aandoen of meebrengen! Er is een fotograaf aanwezig dus voor de gasten die op de foto willen.. Zorg dat je haar goed zit! Wij hebben DJ Allard die de zaal HELEMAAL op de kop gaat zetten. 

Locatie

De locatie is zo dicht mogelijk bij de school. Zo hoef je niet voor 3 uur een dubbele gouden hummer limo te huren.. maar voor 30 min! De locatie is goed te bereiken met de fiets, auto (100% BOB= 0%OP) of het openbaar vervoer. Parkeren kan op de aangewezen parkeervakken. Heb je een mooi vervoersmiddel geregeld? Of heb je de auto van je ouders gewassen? Wij hebben een kiss & ride. (Ouders zorg er alstublieft dat het ook echt een kiss en ride blijft). De locatie is voorzien van voldoende toiletten,  garderobe en een bar. Roken is alleen toegestaan buiten. Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk. 

Locatie heeft een mindervaliden toilet en is goed toegankelijk voor een rolstoel. 

Adres locatie: Dorpsstraat 57, 8432 PL Haule

Veiligheid & Alcoholbeleid

Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde van een evenement. Mocht er een incident plaats vinden word dit snel opgelost door de goede samenwerking van de Evenement coordinator & de beveiliging. Wij hanteren een NIX18 beleid. 

Om de veiligheid voor niet alleen onze gasten maar ook voor onze medewerkers, buurtbewoners en hulpdiensten te waarborgen, hebben wij een streng huisregelement opgesteld. Wilt u goed voorbereid zijn voor een van onze evenementen lees dan hieronder het volledige regelement.